امروز : يكشنبه, ۰۸. اسفند ۱۳۹۵
VTEM SlideshowVTEM SlideshowVTEM Slideshow

تازه ها دیدنی وشنیدنی
12 خوراکی چربی سوز PDF چاپ نامه الکترونیک
نوشته شده توسط مدیریت وب سایت   
چهارشنبه ۰۶ اسفند ۱۳۹۳ ساعت ۰۵:۳۳

در میان غذاهایی که روزانه مصرف می‌کنید خوراکیهایی هستند که برای بدن بسیار مفید هستند و چربی سوز‌های عالی محسوب می‌شوند در اینجا به 12 مورد آنها اشاره‌ای خواهیم داشت.

به گزارش واحد اطلاع رسانی پیام آزادگان به نقل از فارس، لیست خوراکیهایی که به عنوان چربی سوز عالی محسوب شده‌اند از قرار زیر است.

 

یادتان باشد که هنگام خرید این نوع خوراکی‌ها در سبد خریدتان فراموش نشود.

 

گریپ‌فروت

ویتامین سی به سوخت و ساز کامل چربی‌ها کمک می‌کند، غذاهای غنی از ویتامین C انتخاب بسیار خوب برای سوزاندن چربی است.

خوردن نیمی از گریپ‌فروت در صبحانه حدود 30 دقیقه قبل از غذا به شما کمک می‌‌کند تا احساس سیری کنید و مانع پرخوری می‌شود.

 

فلفل سیاه

پیپرین، ماده مهم در فلفل سیاه است که نشانه‌هایی از کاهش تشکیل سلول‌های چربی در بدن شما را دارد. فلفل سیاه همچنین به افزایش سوخت و ساز بدن کمک می‌کند.

 

دارچین

دارچین به کاهش دهنده سطح قند خون شناخته است. این ماده به سرکوب کردن اشتها مانند یک هیولا کمک می‌کند. اضافه کردن دارچین به چای، قهوه و ماست از روش‌های ساده‌ای است که بدن شما دریافت می‌کند.

 

تخم‌مرغ

خوبی تخم‌مرغ در این است که این ماده در رژیم غذایی کم کالری و حاوی 7 گرم پروتئین که برای بدن بسیار مفید است.

تحقیقات نشان داده است که خوردن تخم‌مرغ برای صبحانه میزان کالری که شما ممکن است بخواهید بعدا در روز مصرف کنید را کاهش می‌دهد.

اگر چه کلسترول زرده تخم‌مرغ بالا است، اما بسیار مفید است و مصرف آن با اعتدال توصیه می‌شود.

 

سیب

میوه‌ها دوستان شما هستند که آنها در از دست دادن وزن مفید هستند؛ آنها مزایای بی شماری دارند.

از فواید سیب این است که برای دندان‌های شما بسیار مفید است و قند موجود در آن به دندان‌ها آسیب نمی‌رساند.

زمانی که سیب را با پوست میل می‌کنید میزان فیبر موجود در آن و آب به اساس سیری در شما کمک می‌کند.

 

چای سبز

چای سبز در مبارزه با چربی بدن بسیار حائز اهمیت است. ترکیبهای موجود در چای سبز، به سرعت متابولیسم بدن شناخته شده است.

اضافه کردن عسل و لیمو به چای سبز نه تنها به سلامتی اضافه می‌کند، بلکه به طور فوق‌العاده منجر به خوشمزه شدن آن می‌شود.

 

بلوبری

این ماده خوشمزه سرشار از فیبر نامحلول و آنتی اکسیدان است که با افزودن در نصف فنجان در چای به اندازه 40 کالری بسیار موثر است. شما می‌توانید با افزودن آن به سالاد آن را میل کنید که در امر کاهش چربی‌ها بسیار معجزه می‌کند.

 

بادام

با اینکه آجیل به طور کلی در از دست دادن چربی بدن کمک می‌کند، بادام در میان آجیل جزء بهترین‌ها محسوب می‌شود و حدود 23 عدد بادام در یک وعده غذایی به شما بسیار کمک می کند.

 

فلفل‌قرمز

فلفل قرمز به دلیل داشتن ماده کپسایسین که به ماده سرکوب کننده اشتها شناخته شده است، می‌تواند گزینه مناسبی برای سوزاندن چربی‌ها محسوب شود.

 

قهوه

محبوب‌ترین نوشیدنی در جهان است و در مطالعات نشان داده شده است که قهوه (عمدتا کافئین) سرعت سوخت و ساز بدن را افزایش می‌دهد.

قهوه در زمانی که بدون هر افزودنی‌‌ مانند شکر و خامه مصرف کنید می‌تواند در امر سوخت و ساز چربی‌ها مفید باشد اما یادتان باشد که مصرف کافئین بیش از حد می‌تواند اثرات بسیار مضر بر روی بدن داشته باشد.

پس مصرف آن را در حدود یک تا 3 فنجان در روز در نظر بگیرید.

 

 

کوینولا

یکی از بزرگترین تصورات غلط در مورد کربوهیدرات است که شما باعث افزایش وزن می‌شود. اما در واقع این ماده کربوهیدراتی نیست که منجر به افزایش وزن شما شود بلکه حاوی فیبر و پروتئین بالاست که به شما احساس سیری می‌دهد. بر خلاف سایر غلات، در شاخص قند خون پایین است. این بدان معنی است که با مصرف این نوع کربوهیدارت قند خون شما افزایش پیدا نخواهد کرد.

 

سبزیجات

اگر شما برای سوخت و ساز چربی‌ها به سبزیجات فکر نمی‌کنید کاملا در اشتباه هستید. چرا که تغذیه با سبزیجات بسیار شگفت‌انگیز عمل می‌کند.

 

توصیه می‌شود که روزانه حداقل 2 تا 3 فنجان سبزیجات در روز بخورید.

 

افرادی که از خوردن سبزیجات امتناع می‌ورزند بهتر است که آن با انواع سوپ مخلوط کنند و میل کنند (منظور از مخلوط کردن خود سبزی است نه آب آن).

 
کمبود فیبر، عامل شیوع اختلالات روده‌ای است PDF چاپ نامه الکترونیک
نوشته شده توسط حیدری   
يكشنبه ۲۸ دی ۱۳۹۳ ساعت ۰۹:۱۵

کمبود مصرف مواد غذایی حاوی فیبر، تاثیرات منفی بر روی دستگاه گوارش گذاشته و به عنوان عاملی بسیار مهم در شیوع اختلالات روده‌ای مطرح است.

فیبرهای غذایی به دو دسته محلول و غیر محلول تقسیم می‌شوند که فیبر محلول به راحتی در آب حل شده و بافتی نرم را وارد روده می‌کند، اما فیبر غیر محلول که در آب تقریبا حل نمی‌شود بدون کوچکترین تغییری به انتهای لوله گوارشی می‌رسد.

وی گفت: کمبود مصرف مواد غذایی حاوی فیبر، تاثیرات منفی بر روی دستگاه گوارش گذاشته و به عنوان عاملی بسیار مهم در شیوع اختلالات روده‌ای مطرح است.
عادلی با بیان اینکه میوه‌ها و سبزی‌ها منابع غنی فیبر هستند، تاکید کرد: البته اگر منابع غنی فیبر به میزان زیاد مورد مصرف قرار گیرند، احتمال بروز مشکلاتی نظیر افزایش یا نفخ نیز وجود خواهد داشت.
وی یادآور شد: برای پیشگیری از مشکلات احتمالی، بهتر است همراه با مواد غذایی حاوی فیبر زیاد، آب هم به میزان کافی نوشیده شود.
عادلی خاطرنشان کرد: مصرف بیش از اندازه مواد غذایی حاوی چربی زیاد و برخی از لبنیات نیز ممکن است موجب بروز اختلالات روده‌ای و تشدید این نوع بیماری‌ها شود.
 
5 علت که باعث آسیب پاها میشود PDF چاپ نامه الکترونیک
نوشته شده توسط حیدری   
يكشنبه ۲۸ دی ۱۳۹۳ ساعت ۰۵:۵۲

5 علت که باعث آسيب پاها مي‌شود

اگرچه امروزه به طور متوسط هر فرد ساعات بيشتري را به صورت نشسته سپري مي کند اما زمان ايستادن روي پاها نيز کم نيست.

بالا رفتن از پله در محل کار، دويدن در باشگاه ورزشي و ...

در صورت مراقبت نکردن از پاها سلامت آن ها تهديد مي شود.

اما چه چيزهايي به پاها آسيب مي رساند.

 

افزايش وزن

با بالا رفتن وزن، پا در معرض خطر التهاب تاندون و استئوآرتريت قرار مي گيرد.

 

فعاليت فيزيکي ناگهاني

افرادي که قصد دارند وزن خود را کاهش دهند، بايد آرام  آرام در فعاليت هاي فيزيکي خود تغييرات ايجاد کنند. تغييرات ناگهاني و شديد مي تواند به پا و سلامت بدن آسيب برساند. ورزش هايي مانند شنا، ايروبيک در آب، يوگا و ... ورزش هاي مناسبي است.

 

پا برهنه راه رفتن روي سطح سفت

راه رفتن روي خاک يا علف طبيعي بسيار مفيد است. اما راه رفتن روي زمين سفت از جمله کاشي و پياده روها مي تواند باعث پادرد شود. بنابراين بهتر است هنگام راه رفتن روي سطوح سفت از کفش استفاده شود.

 

اهميت ندادن به سلامت پشت ساق پا

آيا توجه کرده ايد که حتي افراد داراي اضافه وزن و بيماران، پشت ساق پاي قوي دارند؟ علت آن، کار کردن منظم پشت ساق پاست.

بدون در نظر گرفتن وزن، ارتباط قوي بين کف پا و پشت ساق وجود دارد. براي رفع درد کف پا در طول روز پشت ساق پا را ورزش کششي دهيد.

 

استفاده از کفش يا دمپايي هاي نامناسب

دمپايي هاي لا انگشتي که از ماده اسفنجي تهيه مي شود، نمي تواند از پا به خوبي محافظت کند. در نتيجه فرد دچار درد پاشنه، زانو و کمر مي شود.

 
سالمندي سالم PDF چاپ نامه الکترونیک
نوشته شده توسط حیدری   
يكشنبه ۲۸ دی ۱۳۹۳ ساعت ۰۵:۵۰
سالمندي سالم

اگر با بالا رفتن سن، براي آنچه در انتظارتان است، آمادگي داشته باشيد کمتر دچار مشکل خواهيد شد.

از جمله تغييرات جسمي در دوران سالمندي مي توان به موارد زير اشاره کرد.

سيستم قلب و عروق: چه اتفاقي رخ مي دهد؟

قلب ممکن است بزرگ و ضربان آن کندتر شود. رگ هاي خوني سفت تر مي شود و قلب براي پمپاژ خون بايد سخت تر کار کند. اين امر به افزايش فشار خون و مشکلات ديگر منجر مي شود.

چه کار بايد کرد؟

* ورزش فشار خون را کاهش مي دهد و از سفت شدن رگ ها جلوگيري مي کند.

* توصيه مي شود برنامه غذايي سالم و عاري از غذاهاي چرب که رگ ها را مسدود مي کند، اتخاذ کنيد. ماهي براي قلب مفيد است.

* ترک سيگار؛ مصرف سيگار باعث سفت شدن رگ ها و افزايش فشار خون مي شود.

* استرس را کنترل کنيد. استرس باعث افزايش فشار خون مي شود.

 

پوست: چه اتفاقي مي افتد؟

پوست نازک تر و انعطاف پذيري آن کمتر مي شود. با کوچک ترين ضربه به آساني کبود مي شود و روند بهبود زخم ها نيز کندتر مي شود. کمبود توليد روغن طبيعي توسط بدن باعث خشک تر شدن پوست و چين و چروک مي شود.

چه کار مي توان کرد؟

* از صابون ملايم و مرطوب کننده استفاده کنيد.

* از کرم ضدآفتاب استفاده کنيد و به طور منظم لکه ها يا زخم هاي مشکوک را بررسي کنيد.

* سيگار نکشيد زيرا باعث آسيب ديدن پوست و افزايش چين و چروک مي شود.

 

استخوان ها، مفصل ها و عضلات: چه اتفاقي رخ مي دهد؟

استخوان ها از لحاظ تراکم و اندازه به تدريج کوچک و ضعيف مي شود و مستعد به شکستگي مي شود. قد ممکن است کوتاه تر شود. عضله ها قدرت و انعطاف پذيري خود را از دست مي دهد. همچنين قدرت هماهنگي کمتر مي شود.

چه کار مي توان کرد؟

* کلسيم به اندازه کافي مصرف شود. کلسيم براي ساخت استخوان لازم است و هرچه زودتر مصرف آن را شروع کنيد. بهتر است علاوه بر لبنيات منبع ديگر کلسيم شامل بادام، کلم بروکلي، کلم پيچ، ماهي سالمون و ساردين نيز به برنامه غذايي اضافه شود.

* ويتامين D به اندازه کافي دريافت شود. بهترين منبع آن نيز نور خورشيد است.

* ورزش به ويژه با وزنه باعث تقويت استخوان و کندي روند از دست رفتن استخوان مي شود.

 

در سيستم گوارشي چه اتفاقي رخ مي دهد؟

يبوست شايع تر مي شود، اغلب به علت مصرف غذاهاي کم فيبر، کم تحرکي و مصرف ناکافي مايعات، دارو و برخي بيماري ها مانند سندروم بي قراري روده مي تواند روي عملکرد روده ها تاثير بگذارد.

چه کار مي توان کرد؟

* ميوه تازه، سبزي و غلات سبوس دار که حاوي فيبر است، مصرف شود.

* فعاليت فيزيکي داشته باشيد، فعاليت به روند هاضمه کمک مي کند.

* در صورت نياز به تخليه روده، آن را به تاخير نيندازيد.

 

حافظه: چه اتفاقي رخ مي دهد؟

با بالا رفتن سن، فراموشکارتر مي شويد. يادگيري فعاليت هاي جديد يا به خاطر سپردن برخي موارد و يادآوري اسم هاي آشنا سخت تر مي شود.

چه کار مي توان کرد:

* با حل کردن جدول، ياد گرفتن زبان جديد، تغيير مسير خانه و... مغز را هوشيار نگه داريد.

* سالم بخوريد. مصرف ميوه، سبزي، غذاهاي کم پروتئين مانند ماهي، گوشت قرمز بدون چربي، مرغ، مغز ميوه و... براي عملکرد مغز مفيد است.

* فعاليت جسمي که به جريان خون رساني به مغز کمک مي کند، انجام دهيد.

* اجتماعي باشيد؛ با برقرار کردن ارتباط با ديگران مي توان استرس را کاهش داد.

 
با این خوراکی‌ها از قلب خود محافظت کنید PDF چاپ نامه الکترونیک
نوشته شده توسط مدیریت وب سایت   
سه شنبه ۱۶ دی ۱۳۹۳ ساعت ۰۷:۲۳

بیماری‌های قلبی و عروقی یکی از دلایل اصلی مرگ و میر در دنیا است. همچنین شایع‌ترین علل مرگ و میر در کشور ما نیز بیماری‌های قلبی – عروقی است. افزایش این نوع بیماری ناشی از تغییرات در رژیم غذایی، فعالیت بدنی و مصرف دخانیات بوده که به دلیل تغییر در شیوه زندگی ناشی از شهرنشینی و صنعتی شدن پدید آمده است.

 

به گزارش واحد اطلاع رسانی پیام آزادگان به نقل از ایسنا، امروزه مردم نسبت به گذشته، بیشتر غذاهای پرکالری مصرف می‌کنند و از طرفی تحرک بدنی آنها نیز کمتر از گذشته شده است. بنابراین یکی از مهم‌ترین مداخلات به منظور پیشگیری و کنترل بیماری‌های قلبی – عروقی اصلاح رژیم غذایی است.

 

عوامل موثر در بروز بیماری‌های قلبی – عروقی را می‌توان در اختلال در چربی‌های خون یعنی بالا بودن سطح کلسترول خون، کم تحرکی، فشار خون بالا، چاقی، استعمال دخانیات، ‌رژیم غذایی نامناسب، استرس و فشارهای روحی و روانی عنوان کرد.

 

تغذیه و پیشگیری از بیماری های قلبی و عروقی

توصیه‌های تغذیه‌ای موثر در پیشگیری و کنترل عوامل خطر بیماری‌های قلبی – عروقی را می‌توان در موارد زیر برشمرد:

- تعادل و تنوع در برنامه غذایی روزانه؛ تعادل به معنی مصرف مقادیر کافی از مواد غذایی مورد نیاز برای حفظ سلامت بدن است و تنوع یعنی مصرف انواع مختلف مواد غذایی که در پنج گروه اصلی غذایی گروه نان و غلات، گروه شیر و لبنیات، گروه گوشت، تخم مرغ حبوبات و مغزها، گروه میوه‌ها و سبزی‌ها معرفی می‌شوند.

 

- کاهش مصرف چربی و روغن در برنامه غذایی؛ یعنی مصرف غذاها تا حد امکان به صورت آب‌پز،‌ بخارپز یا کبابی، خودداری از سرخ کردن زیاد غذا، کاهش مصرف غذاهای سرخ شده،‌ سوسیس، کالباس، خامه، چیپس، پفک، سس‌ها،‌ مغز، دل و قلوه و کله و پاچه در برنامه غذایی، جدا کردن پوست مرغ و چربی قابل مشاهده گوشت و مرغ قبل از طبخ و استفاده از قسمت‌های کم چرب گوشت‌ها، استفاده از گوشت‌های کم چرب مثل مرغ و ماهی به جای گوشت قرمز، مصرف ماهی حداقل دوبار در هفته، استفاده از چربی موجود در ماهی زیرا از نوع چربی‌های مفید هستند، استفاده از ماهی بخارپز یا تنوری به جای سرخ کردن آن، استفاده از انواع لبنیات کم چرب مثل شیر، ماست و پنیر، خودداری از مصرف پیه و دنبه که حاوی چربی‌های اشباع هستند و استفاده به مقدار مناسب از مغزهایی مانند گردو، فندوق و بادام که دارای چربی‌های مفید هستند.

 

- توجه به نوع روغن مصرفی: استفاده از روغن‌های مایع مانند روغن زیتون و روغن آفتابگردان به جای روغن حیوانی و روغن نباتی جامد برای پیشگیری از افزایش کلسترول خون، پرهیز از مصرف غذاهای سرخ کرده و استفاده از روغن مخصوص سرخ کردنی، زیرا روغن جامد هیدروژنه حاوی اسید‌های چرب اشباع و اسیدهای چرب ترانس است که خطر ابتلا به امراض قلبی و عروقی را افزایش می‌دهد، متعادل بودن مصرف روغن زیتون و مغزها به دلیل کنترل انرژی دریافتی، عدم استفاده از روغن‌ ماهی مایع معمولی غیرسرخ کردنی و روغن زیتون در سرخ کردن غذاها به دلیل حساسیت این روغن‌ها به حرارت بالا.

 

مصرف زیاد خرما منجر به چاقی می‌شود

- کاهش مصرف مواد قندی: مصرف بیش از حد مواد قندی و نشاسته‌ای مانند برنج، ماکارونی، شیرینی، کیک، شکلات، مربا، عسل، نوشابه‌ها باعث افزایش وزن، بالا رفتن فشار خون و چربی خون شده و منجر به بروز بیماری‌های قلبی - عروقی می‌شود. بنابراین باید در برنامه غذایی روزانه از مصرف بیش از اندازه این مواد خودداری کرد.

 

استفاده از میوه‌های تازه بجای شیرینی و شکلات به عنوان میان وعده، مصرف دوغ کم نمک و بدون گاز، آب و آب میوه‌های طبیعی بجای نوشابه‌های گازدار، خودداری از مصرف زیاد قند و شکر همراه با چای، همچنین باید تذکر داد اگر در مصرف کشمش و خرما زیاده‌روی شود منجر به افزایش کالری دریافتی و چاقی خواهد شد.

 

- کاهش مصرف نمک: کاهش مصرف نمک به هنگام تهیه و طبخ غذا و عدم استفاده از نمکدان در هنگام صرف غذا و سر سفره، خودداری از مصرف غذاهای کنسرو شده و بسیاری از مواد غذایی بسته بندی شده آماده به دلیل دارا بودن مقادیر زیاد نمک، خودداری از مصرف بیش از اندازه غذاهای شور مثل ماهی دودی، آجیل شور، چیپس، پفک،‌ انواع شور، سوسیس و کالباس و استفاده از سبزی‌های تازه، سیر، لیمو ترش تازه، آب نارنج، آویشن، شوید و ... برای بهبود طعم غذا و کاهش مصرف نمک.

 

- افزایش مصرف فیبر: فیبرها ترکیباتی هستند که در دیواره سلول‌های گیاهان مثل سبزی‌ها، میوه‌ها، سبوس، ‌غلات کامل، حبوبات و مغزها وجود دارند. مصرف فیبرها خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی را کاهش می‌دهند و همچنین از یبوست پیشگیری می‌کنند.

 

- افزایش مصرف میوه‌های و سبزی‌ها در برنامه غذایی روزانه: میوه‌ها و سبزی‌ها در پیشگیری از بیماری‌های نظیر بیماری‌های قلبی – عروقی و برخی از انواع سرطان به خصوص سرطان‌های سیستم گوارشی و یبوست موثرند بنابراین مصرف سه تا پنج واحد از میوه‌ها و سبزی‌ها در برنامه غذایی روزانه توصیه می‌شود. همچنین مصرف در برنامه غذایی روزانه سبزی‌ها یا سالاد مثل کاهو، کلم، گوجه فرنگی، خیار، هویج، فلفل دلمه‌ای سبز و ...همراه با غذا توصیه می‌شود.

 

همچنین باید از میوه‌های تازه به عنوان میان وعده استفاده و به جای تنقلات تجاری که ارزش غذایی کمی دارند از خشکبار نظیر برگه زرد آلود، کشمش و ... و سبزی‌های تازه نظیر هویج، گل کلم، خیار،‌ گوجه فرنگی و ... به عنوان میان وعده استفاده شود.

 

برای داشتن قلب سالم فعالیت بدنی، ‌ورزش منظم متناسب با سن و شرایط جسمی خود را فراموش نکنید. روزانه حداقل 30 دقیقه پیاده‌روی کنید. استرس و فشارهای روانی یکی از عوامل ابتلا به بیماری‌های قلبی است، روش‌های کنترل و برخورد مناسب با استرس را یاد بگیرید.

 

 
<< ابتدا < قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 بعدی > انتها >>

صفحه 1 از 10

نظرسنجی

شما از جوملا چه استفاده ای می کنید؟
 

آمار سایت

OS : Linux s
PHP : 5.4.45
MySQL : 5.6.34-log
زمان : ۲۱:۲۲
ذخیره سازی : غیرفعال
GZIP : غیرفعال
اعضا : 83
محتوا : 1791
پیوندها : 6
بازدیدهای محتوا : 1063729

نظرسنجی

نظر شما در رابطه با اطلاع رسانی سایت چیست ؟

خوب - 0%
متوسط - 0%
ضعیف - 100%

تعداد آرا: 1
The voting for this poll has ended on: 11 آبان 1391 - 09:35

ماژول اسکرول جوملا