امروز : شنبه, ۲۸. مهر ۱۳۹۷
VTEM SlideshowVTEM SlideshowVTEM Slideshow

تازه ها دیدنی وشنیدنی
میوه ای برای از بین بردن غم‌ها و غصه‌ها PDF چاپ نامه الکترونیک
نوشته شده توسط مدیریت وب سایت   
چهارشنبه ۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۳ ساعت ۱۳:۱۲
زیتون، یکی از میوه هایی می باشد که سرشار از فسفر، گوگرد، کلسیم، آهن، پتاسیم و منگنز می باشد، به نحوی که مصرف مستقیم یا روغن گرفته شده از آن، دارای فواید منحصر به فردی می باشد، چنانچه این امر در گفتار ائمه اطهار (ع) نیز به وضوح ذکر شده است.

به گزارش جهان ، درباره ی فواید زیتون از امام رضا (ع) نقل شده است که فرموده اند: روغن زیتون غذای خوبی است؛ چرا که دهان را خوشبو و بلغم را برطرف می سازد، رنگ صورت را صفا و طراوت می دهد، اعصاب را تقویت می نماید و همچنین بیماری، ضعف و درد موجود در بدن را از میان می برد و آتش خشم را فرو می نشاند.

همچنین حضرت محمد (ص) فرموده اند: شما را به خوردن زیتون سفارش می کنم، به خاطر آن که زیتون صفرا را از بین می برد، رگ های بدن را قوی می نماید، اخلاق را نیکو می گرداند، نفس و روح را پاک و طاهر می نماید و غم و غصه را از بین می برد و نیز در سفارش به امیرالمومنین علی (ع) می فرمایند: یا علی روغن زیتون بخور و از آن به بدن خود بمال. برای این که کسی که روغن زیتون مصرف نماید و از آن بر بدن خود بمالد، شیطان تا چهل روز به او نزدیک نمی گردد.

 
دیابتی‌ها کمتر کربوهیدرات بخورند PDF چاپ نامه الکترونیک
نوشته شده توسط مدیریت وب سایت   
دوشنبه ۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۳ ساعت ۰۴:۰۳

متخصصان علوم پزشکی دانشگاه «لینکوپینگ» تاکید کردند که انتخاب رژیم‌ غذایی حاوی کربوهیدرات کمتر به کاهش التهاب در بدن مبتلایان به دیابت کمک می‌کند.

متخصصان علوم پزشکی دانشگاه «لینکوپینگ» تاکید کردند که انتخاب رژیم‌ غذایی حاوی کربوهیدرات کمتر به کاهش التهاب در بدن مبتلایان به دیابت کمک می‌کند.

در بدن مبتلایان به دیابت نوع 2 به طور کلی سطح بیشتری از التهاب دیده می‌شود که همین امر خطر ابتلا به بیماری قلبی – عروقی را در آنان افزایش می‌دهد. پزشکان با مفید دانستن رژیم غذایی حاوی کربوهیدرات کمتر و نه لزوما رژیم غذایی کم‌چرب، شرکت‌کنندگان در این مطالعه را به دو گروه تقسیم کرده و تاثیر رژیم غذایی کم‌چرب و کم‌کربوهیدرات را در آنان بررسی کردند.

 

آنها پس از اتمام دوره دو ساله این بررسی مشاهده کردند که میزان کاهش وزن در هر دو گروه شرکت‌کننده مساوی بوده اما سطح گلوکز خون در مصرف‌کنندگان رژیم غذایی با کربوهیدرات پایین به طور قابل توجهی کاهش یافته و پس از گذشت شش ماه سطح التهاب بدن آنان نسبت به گروه دیگر کاهش بیشتری داشته است. پیش از این تصور می‌شد که رژیم غذایی با میزان کربوهیدرات پایین برای مبتلایان به دیابت سودمند نیست. هرچند به تازگی انجمن دیابت آمریکا اعلام کرده است که رژیم غذایی با کربوهیدرات پایین انتخاب مناسب و مفیدی برای بیماران دیابتی است.

 

به گزارش ایسنا به نقل از مدیکال دیلی، دکتر «نیل بارنارد» از دانشکده پزشکی دانشگاه جورج واشنگتن نیز گفت: توافق کلی این است که بیماران دیابتی باید یک رژیم غذایی متعادل حاوی غلات، پروتئین، میوه و سبزیجات را دنبال کنند. بنابراین چه طرفدار رژیم‌غذایی کم‌چرب و چه کم‌کربوهیدرات هستید نکته مهم این است که در مصرف هر دو، حد تعادل را نگه دارید و نکته مهمتر اینکه میانه‌روی و کنترل رژیم غذایی به ویژه برای بیماران دیابتی ضروری است.

در بدن مبتلایان به دیابت نوع 2 به طور کلی سطح بیشتری از التهاب دیده می‌شود که همین امر خطر ابتلا به بیماری قلبی – عروقی را در آنان افزایش می‌دهد. پزشکان با مفید دانستن رژیم غذایی حاوی کربوهیدرات کمتر و نه لزوما رژیم غذایی کم‌چرب، شرکت‌کنندگان در این مطالعه را به دو گروه تقسیم کرده و تاثیر رژیم غذایی کم‌چرب و کم‌کربوهیدرات را در آنان بررسی کردند.

 

آنها پس از اتمام دوره دو ساله این بررسی مشاهده کردند که میزان کاهش وزن در هر دو گروه شرکت‌کننده مساوی بوده اما سطح گلوکز خون در مصرف‌کنندگان رژیم غذایی با کربوهیدرات پایین به طور قابل توجهی کاهش یافته و پس از گذشت شش ماه سطح التهاب بدن آنان نسبت به گروه دیگر کاهش بیشتری داشته است. پیش از این تصور می‌شد که رژیم غذایی با میزان کربوهیدرات پایین برای مبتلایان به دیابت سودمند نیست. هرچند به تازگی انجمن دیابت آمریکا اعلام کرده است که رژیم غذایی با کربوهیدرات پایین انتخاب مناسب و مفیدی برای بیماران دیابتی است.

 

به گزارش ایسنا به نقل از مدیکال دیلی، دکتر «نیل بارنارد» از دانشکده پزشکی دانشگاه جورج واشنگتن نیز گفت: توافق کلی این است که بیماران دیابتی باید یک رژیم غذایی متعادل حاوی غلات، پروتئین، میوه و سبزیجات را دنبال کنند. بنابراین چه طرفدار رژیم‌غذایی کم‌چرب و چه کم‌کربوهیدرات هستید نکته مهم این است که در مصرف هر دو، حد تعادل را نگه دارید و نکته مهمتر اینکه میانه‌روی و کنترل رژیم غذایی به ویژه برای بیماران دیابتی ضروری است.

 
مصرف چای داغ سبب افزایش خطر ابتلا به سرطان مری می‌شود PDF چاپ نامه الکترونیک
نوشته شده توسط مدیریت وب سایت   
دوشنبه ۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۳ ساعت ۰۴:۰۰

یک فوق تخصص گوارش و کبد با اشاره به اینکه سرطان مری با مصرف الکل و یا سیگار ارتباطی تنگاتنگ دارد، گفت: مصرف چای داغ سبب افزایش خطر ابتلا به سرطان مری می‌شود.

دکتر سید محمود اسحاق حسینی با بیان اینکه سرطان مری یک بدخیمی شایع در کشور است، گفت: این سرطان به شدت کشنده است که میزان بروز آن در سراسر جهان متفاوت است.

 

وی افزود: شیوع سرطان مری در منطقه‌ غربی از ساحل جنوبی دریای خزر آغاز می‌شود و به شرق تا شمال چین گسترش می‌یابد.

 

این دانشیار دانشگاه علوم پزشکی تهران یادآور شد: سرطان مری در مردان شایع‌تر از زنان و اغلب پس از 50 سالگی ظاهر می‌شود و در جوامعی با وضعیت اقتصادی اجتماعی نامناسب‌تر شیوع بیشتری دارد.

 

اسحاق حسینی عوامل متعددی را در ایجاد این بیماری تاثیرگذار دانست و گفت: سرطان مری با مصرف الکل و یا سیگار مرتبط است. خطر نسبی با میزان مصرف تنباکو یا الکل افزایش می‌یابد و این دو به صورت مضاعف عمل می‌کنند.

 

این فوق تخصص گوارش و کبد یادآور شد: سموم قارچی در سبزیجات ترش شده و آسیب مخاطی حاصل از مصرف درازمدت چای بسیار داغ، مواد قلیایی رنگی و صدمات ناشی از پرتوها موجب تشدید خطر ابتلا به سرطان مری می‌شود.

 

وی با اشاره به اینکه در حدود 10 درصد سرطان مری در یک سوم فوقانی مری گردنی، 25 درصد در یک سوم میانی و 55 درصد در یک سوم تحتانی ایجاد می‌شوند، گفت: کارسینوم سلول سنگفرشی و آدنوکارسینوم مری را نمی‌توان به کمک رادیوگرافی یا آندوسکوپی افتراق داد. در گروه بزرگی از این بیماران دیس‌ فاژی پیش رونده (مشکلات هنگام بلع) و کاهش وزن در کوتاه مدت نشانه‌های اولیه محسوب می‌شود.

 

وی افزود: در ابتدا دیس‌ فاژی نسبت به مواد جامد حساس‌تراست اما این مشکل به تدریج به سمت مواد نیمه جامد و مایعات پیشرفت می‌کند.

 

وی افزود: در زنان بروز این نشانه‌ها، بدخیمی غیرقابل علاج است زیرا دشواری در بلع هنگامی روی می‌دهد که حداقل 60 درصد از محیط مری توسط سلول‌های سرطانی درگیر شده باشد. دیس‌فاژی ممکن است با بلع دردناک (ادینوفاژی)، انتشار درد به قدام و یا خلف قفسه سینه یا استفراغ و پنومونی آسپیراسیون همراه باشد.

 

این فوق تخصص گوارش و کبد خاطرنشان کرد: شایع‌ترین محل‌های بدخیمی گره لنفاوی مجاور و فوق ترقوه‌ای، کبد، ریه‌ها، پرده جنب و استخوان فیستول‌های نای مری هستند که ممکن است با پیشرفت بیماری ایجاد و به شدت آزار دهنده است.

 

وی با تاکید بر اینکه به کمک رادیوگرافی‌های متداول با ماده حاجب می‌توان آن دسته از ضایعات مری را که موجب نشانه‌هایی در بیماران شده تشخیص داد، گفت: در اغلب موارد تومورهای کوچکتر و بالقوه قابل درمان به کمک جراحی علی رغم استفاده از ماده حاجب قابل مشاهده نیستند به همین دلیل در بیماران مشکوک به ناهنجاری مری آندوسکوپی و به دست آوردن نمونه الزامی است.

 

وی در پایان با اشاره به اینکه در بیماران در معرض خطر (سیگاری‌ها، الکلیک‌ها) خطر ابتلا به سرطان ریه و سر و گردن نیز وجود دارد، گفت: در این بیماران معاینه فوندوس معده و حنجره الزامی است. همچنین، انتشار تومور به مدیاستن و گره‌های لنفی دور آئورت باید به کمک سی‌تی اسکن قفسه سینه و شکم و اندوسونوگرافی جستجو شود.

 
چگونه از میوه عید نگهداری کنیم؟ PDF چاپ نامه الکترونیک
يكشنبه ۲۵ اسفند ۱۳۹۲ ساعت ۰۵:۲۲

به نقل از باشگاه خبرنگاران، معمولا در ایام عید مردم اقدام به خرید میوه به مقدار زیاد می‌کنند و حتی میوه ۱۳ روز عید را خریداری می‌کنند پس رعایت نکات لازم برای نگه‌داری آنها ضروری است.

یکی از مشکلاتی که معمولا مردم در شب عید با آن مواجه‌اند خرید زیاد میوه و تغییر رنگ پیدا کردن برخی میوه‌ها مثل موز با گذر زمان، پلاسیده شدن یا لیز شدن پوست آنها یا رسیدن بیش از حد و کپک زدن‌شان به ویژه در مرکبات است.

برای پیشگیری از این موضوع چند راهکار ساده به شما پیشنهاد می‌کنیم:

ایده‌آل‌ترین مکان برای نگهداری میوه‌ها

شاید به نظر شما ایده‌آل‌ترین مکان برای نگهداری میوه‌ها یخچال باشد، درحالی که همیشه این‌طور نیست. یک مکان مناسب برای نگهداری و ذخیره میوه مکانی خشک، خنک و به دور از نور آفتاب است.این فضا می‌تواند کشوی یخچال شما باشد اگر قصد دارید برای شب سال نو و چند روز دید و بازدید عید میوه تهیه کنید، توصیه می‌شود میوه‌های با دوامی مثل سیب، گلابی، خیار یا مرکبات بخرید یا اگر قصد مصرف دیگر انواع میوه را دارید آن را به مقدار زیاد خریداری نکرده و به اندازه مصرف ۲ تا ۳ روز از آن را تهیه کنید.

بنا بر این گزارش؛ میوه‌ها را جدا از هم بگذارید یکی از مسایلی که معمولا سبب رسیدن سریع‌تر میوه‌ها و فساد زودتر آنها می‌شود نگهداری انواع میوه در کنار هم است. جالب است بدانید برخی میوه‌ها گازی به نام اتیلون آزاد می‌کنند که می‌تواند سبب رسیدن میوه های دیگر و کاهش زمان نگهداری آنها شود بنابراین رعایت نکات زیر و آشنایی با آنها توصیه می‌شود:

مثلا اگر کیوی را در کنار سیب بگذارید، به سرعت نرم می‌شود.

توصیه ما این است که میوه‌هایی مثل موز، هلو، گلابی، سیب، آلو، گوجه، شلیل و زردآلو را کنار کیوی، طالبی و خربزه قرار ندهید.

ایده‌آل‌ترین مکان برای نگهداری کیوی کنار سیب‌زمینی می‌تواند باشد. تماس میوه‌ها با هم مشکل‌آفرین است در صورتی که شما به اندازه کافی فضا در اختیار دارید توصیه می‌کنیم ابتدا پس از خرید، میوه‌ها را برحسب درجه رسیدگی و سفتی یا نرمی آنها دست‌چین کنید و بعد در ظرفی آنها را به کمک برگه‌های کاغذ جدا از هم بچینید. این ترفند به آن علت است که اگر یک میوه دچار کپک یا پوسیدگی شود نتواند به راحتی فساد را به سایر میوه‌های همسایه خود انتقال دهد. حین دست‌چین کردن هم مواظب باشید میوه‌ها را با نوک انگشتان فشار ندهید تا آسیب نبینند.

خیار بسیار حساس است و بعد از چند روز تازگی و طعم خود را از دست می‌دهد. برای نگهداری خیار آن را از داخل کیسه‌ی پلاستیکی خارج کنید،شسته و بعد از خشک شدن در یک قابلمه‌ی در دار بریزید و در یخچال بگذارید.

انگور را برای نگهداری بیشتر نشسته درون کیسه نگهدارید. شستن انگور قبل از گذاشتن در یخچال موجب ترک خوردن دانه‌های آن می‌شود.

سبزی خوردن را بشویید و در یک کیسه‌ی پارچه‌ای نگهدارید. از آنجا که برگ‌های سبزی آب زیادی دارد کیسه ی پارچه‌ای باعث می‌شود سبزی سیاه و پلاسیده نشود.

موز را در صورتی که نرسیده باشد در روزنامه بپیچید و ابتدا دو سه روز خارج از یخچال نگهدارید. این کار باعث شیرین شدن موز می‌شود. بعد از زرد شدن پوست موز آن‌ را در یجچال بگذارید.

 
اولین نشانه پوکی استخوان چیست؟ PDF چاپ نامه الکترونیک
چهارشنبه ۲۱ اسفند ۱۳۹۲ ساعت ۰۴:۵۹

متخصصان ارتوپدی اولین نشانه پوکی استخوان را اظهار درد در اکثر نقاط بدن، ضعف در اندام و درد کلی بدن عنوان کرد ند.

به گزارش باشگاه خبرنگاران؛ پزشکان پوکی استخوان براساس تعریف علمی، با انجام آزمایش BMD مشخص می شود.

افرادی که عدد نهایی آزمایش‌شان منفی 2/5 باشد پوکی استخوان دارند و اگر این عدد بین منفی 1 تا منفی 2 باشد در مرحله قبل از پوکی استخوان قرار دارند.

متخصصان ارتوپدی می گویند اگر جذب کلسیم و "ویتامین D" فرد کم باشد فرد به پوکی استخوان مبتلا می‌شود بنابراین رژیم غذایی و محل زندگی فرد که در معرض نور خورشید باشد یا نه، در پیدایش پوکی استخوان موثر است.

به گفته‌ی پزشکان کاهش فعالیت روزانه فرد می‌تواند به پوکی استخوان منجر شود فردی که اصلاً فعالیت روزانه ندارد، سنش بالاست و همزمان سیگار می‌کشد یا فردی که در رژیم غذایی خود از لبنیات بهره نمی‌برد در معرض پوکی استخوان قرار دارند.

آنها اولین نشانه پوکی استخوان را مراجعه بیمار با اظهار درد در اکثر نقاط بدن، ضعف در اندام و درد کلی بدن عنوان کرد و افزود: این علائم می‌تواند نشان از پوکی استخوان باشد. پزشکان افزودند افراد مبتلا به پوکی استخوان مستعد شکستگی‌ هستند و شایع‌ترین نوع شکستگی در این افراد شکستگی اطراف مچ دست و مفصل ران است.

متخصصان ارتوپدی ادامه داد: زنان بعد از سن یائسگی و افرادی که مدت زیادی بی‌حرکت بوده‌اند یا دچار بیماری هستند باید آزمایش BMD را انجام دهند. به گفته‌ی آنها بهترین درمان در مراحل اولیه پوکی استخوان به منظور پیشگیری و عدم پیشرفت آن، تغییر در سبک زندگی، رژیم غذایی مناسب و ترک دخانیات است.

آنها توصیه می‌کنند از انجام خودسرانه آزمایش BMD بپرهیزند چرا که اشعه زیادی را وارد بدن بیمار می‌کند و مطمئن باشند که اگر لازم باشد پزشک درخواست این آزمایش را خواهد داد.

 
<< ابتدا < قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 بعدی > انتها >>

صفحه 5 از 10

نظرسنجی

شما از جوملا چه استفاده ای می کنید؟
 

آمار سایت

OS : Linux s
PHP : 5.6.38
MySQL : 5.5.60-MariaDB
زمان : ۱۱:۱۱
ذخیره سازی : غیرفعال
GZIP : غیرفعال
اعضا : 12688
محتوا : 1910
پیوندها : 6
بازدیدهای محتوا : 1452706

نظرسنجی

نظر شما در رابطه با اطلاع رسانی سایت چیست ؟

خوب - 0%
متوسط - 0%
ضعیف - 100%

تعداد آرا: 1
The voting for this poll has ended on: 11 آبان 1391 - 09:35

ماژول اسکرول جوملا