امروز : چهارشنبه, ۳۰. خرداد ۱۳۹۷
VTEM SlideshowVTEM SlideshowVTEM SlideshowVTEM SlideshowVTEM SlideshowVTEM SlideshowVTEM Slideshow

تازه ها دیدنی وشنیدنی
برای آرامش اعصاب چه باید خورد ؟ PDF چاپ نامه الکترونیک
سه شنبه ۱۲ آذر ۱۳۹۲ ساعت ۰۶:۳۱

برای آرامش اعصاب چه باید خورد ؟


بیماری روحی ، بیماری‌ای نیست که به‌طور ناگهانی بروز کند، بلکه در اثر یک رشته علل پیش می‌آید.

خوشبختانه بعضی از دلایل بروز بیماری‌های روانی صرفاً به تغذیه مربوط می‌شوند ، بنابراین می‌توان با تغییر شیوه‌ی رژیم غذایی آن را برطرف ساخت. از مدت‌ها پیش ثابت شده است که کمبود ویتامین‌های گروه B می‌تواند یک نوع جنون ایجاد کند.

تحقیقات نشان می‌دهد کسانی که تحت رژیم‌های غذایی فاقد ویتامین‌های گروهB قرار گرفته‌اند، به اختلال روانی، اضطراب شدید و افسردگی مبتلا شده‌اند.

این آزمایش‌ها به صراحت ثابت می‌کند که کمبود ویتامین‌های B می‌تواند یکی از علل اصلی بعضی از اختلالات روانی باشد. گروهی از دانشمندان در سوئد، مغز اشخاصی را که در حالت جنون از دنیا رفته بودند، با مغز اشخاصی که با مرگ‌های ناگهانی و به‌طور عادی مرده بودند تشریح و مقایسه کردند و دریافتند که چهار ماده در مغز اشخاص عادی وجود دارد که در مغز کسانی که در اثر جنون جان خود را از دست داده بودند، وجود ندارد. این چهار ماده عبارت است از: 1- آدنین، 2- تیامین، 3- سیتوزین، 4- گوآمین .

این چهار ماده در گوشت‌ها مانند گوشت گوساله یا گوسفند ،جگر، مغز و قلوه وجود دارد.

اضطراب شدید و ناراحتی عصبی دائمی اغلب ناشی از کمبود ویتامین‌های گروه B بخصوص تیامین (ویتامین B1) است و اگر رژیم غذایی شما سرشار از مواد نشاسته‌ای (کربوهیدرات‌ها) باشد، عواقب کمبود ویتامین شدیدتر خواهد بود.

چنانچه غذای شما حاوی  کلسیم کافی نباشد، میزان کلسیم در بدن شما پایین خواهد آمد و در نتیجه اعصاب شما تحریک خواهد شد. شیر و فرآورده‌های آن، بهترین منبع کلسیم محسوب می‌شوند. توصیه می‌شود مصرف آنها را جدی بگیرید.

خوب است بدانید که کلسیم زمانی به طور موثر جذب بدن می‌شود که ویتامینD به میزان کافی در روده‌ها باشد. اگر شما زندگی بدون تحرک و آرامی دارید ،می‌توانید مقدار زیادی کلسیم مصرف کنید. در این مورد توصیه می‌شود غذای خود را با یک قرص ویتامین‌ِِِD تقویت نمایید.

در حال حاضر بسیاری از متخصصان تغذیه توصیه می‌کنند که از مصرف غذاهای حاوی کلسیم و نیز انواع ویتامین‌ها غافل نشوید.

همان‌طور که ذکر شد کمبود ویتامین B می‌تواند منجر به فشار عصبی شود. کمبود شدید تیامین (ویتامین B1)، نیاسین (ویتامین B3) و پیریدوکسین (ویتامین B6) می‌تواند اختلالات عصبی وخیمی را به‌وجود آورد.

 

منابع ویتامین های گروه B به طور کلی شامل: مخمر (ماءالشعیر)، جوانه گندم و جو، غلات و نان سبوس دار، جگر و انواع گوشت است . به طور اختصاصی نیز :

مواد غذایی غنی از B1 : مخمر آب جوی موجود در ماء الشعیر ، گوشت گاو، دانه آفتابگردان و بادام زمینی، جوانه گندم و نان های سبوس دار است.

مواد غذایی غنی از B3 : مخمر آبجو ، بادام زمینی و گوشت است.

مواد غذایی غنی از B6 : جگر گاو، موز ، دانه آفتابگردان، جوانه گندم، برگه آلو، گوشت گاو و آب پرتقال است .

زمانی که در اشخاص سالخورده عوارض عصبانیت ، به ‌صورت خستگی بروز می‌کند، نشانه‌ی این است که باید ماده‌ی غذایی مناسبی مصرف شود؛ بخصوص وقتی شخص کم خوراک باشد، میزان قند خون پایین می‌‌آید که در این مواقع مصرف یک قاشق عسل ، یک عدد شکلات ، یک لیوان شیر یا آب میوه، کمی پنیر و بیسکوییت توصیه می‌شود.

وقتی عصبانی و بی‌حوصله شدید، تا آن‌جا که ممکن است علت واقعی آن را بررسی و کشف کنید و اگر نتوانستید به پزشک روانشناس مراجعه نمایید تا او به شما کمک کند.

فراموشی‌ و ضعف حافظه نیز از کمبود غذایی به‌وجود می‌آید. روانشناسان می گویند که فراموشی علامت چیزی است که پیوندی با پیری ندارد و می‌تواند عارضه‌ی کمبود غذایی باشد.

لازم به‌ یادآوری است که تغذیه‌ی نامناسب نه تنها بر روی اعصاب و روان آدمی تاثیر بدی می‌گذارد ، بلکه باعث مختل شدن فعالیت سایر سیستم بدن نیز می‌گردد. توصیه‌ی همه‌ی متخصصان این است که به آن‌چه می‌خورید دقت کنید و سعی نمایید مواد غذایی مغذی و مفید را بر مصرف موادی با ارزش غذایی کم، ترجیح دهید.

 
توصیه‌های پزشکی امام رضا(ع) برای آذر ماه PDF چاپ نامه الکترونیک
دوشنبه ۰۴ آذر ۱۳۹۲ ساعت ۰۶:۰۶

به نقل از شبکه خبر، استفاده از همه مواد غذایی برای بدن لازم است ولی رعایت تناسب زمان و آب و هوا برای بدن مفیدتر بوده و از برخی بیماری‌ها جلوگیری می‌کند.

سومین ماه پاییز که در رساله ذهبیه حضرت امام رضا(ع) از آن با عنوان « تشرین آخر» یاد می شود، از حدود ۲۳آبان ماه آغاز می شود و به مدت ۳۰روز ادامه پیدا می کند و تقریبا مصادف با آذرماه است.

امام رضا(ع) که در رساله ذهبیه خصوصیات فصول و ماه های سال را بیان کرده اند، برای هر ماه و فصل غذای مناسب را معرفی کرده اند.

آن حضرت در یک دستورالعمل کلی فرموده اند: «کل بارد فی الصیف و الحار فی الشتآء و المعتدل فی الفصلین علی قدر قوتک و شهوتک». « هر خوراکی سرد در تابستان و گرم در زمستان مناسب است و غذاهای معتدل در فصل بهار و پائیز و میزان مصرف خوراکی ها (یا مقدار حرارت و برودت آنها) نیروی طبیعی بدن و میل آن است.»

بر همین اساس امام رضا (ع) هر غذایی را در ماه خاصی توصیه کرده اند.

در تابستان به دلیل گرمای هوا چربی های بدن آب می شوند؛ از این رو در پاییز نیاز ضروری به ذخیره کردن مواد چربی که مولد حرارت هستند ،‌ پیدا می شود و باید با مصرف غذاهای مناسب آن را ذخیره کرد تا بدن خود را برای مقابله با سرمای زمستان مجهز نماییم. بدن به انواع غذاهای اصلی و میوه هایی مانند انگور و انار نیاز دارد. همچنین استفاده از نوشیدنی هایی که از آنها تهیه می کنند،‌ مفید است.

امام رضا (ع) برای نوشیدن آب می فرماید: هر کس می‌خواهد معده‌اش او را آزار ندهد، در میان غذا خوردن آب ننوشد تا این غذا خوردن تمام شود و هر که آب میان غذا بنوشد رطوبت در بدنش جای گرفته و معده‌اش ضعیف می‌شود و رگ‌ها نمی‌توانند انرژی غذا را جذب کنند زیرا هرگاه آب پشت سرهم نوشیده شود معده بزرگ می‌شود.

اما توصیه مخصوص امام رضا (ع) برای این ماه در مورد نوشیدن آب است. آن حضرت از آشامیدن آب در شب نهی نموده اند زیرا مزاج شب ،آب و فصل سرد است و جمع این سردی ها طبیعت بدن را بیش از حد به سمت سردی می برد و بیماری های ناشی از سردی ایجاد می کند.

اگرچه مصرف آب گرم، به صورت ناشتا همیشه توصیه نمی شود، اما امام رضا(ع) نوشیدن آب گرم به صورت ناشتا را در این ماه سفارش می کنند هم چنان که بعضی از ماه ها در فصل تابستان نوشیدن آب سرد به طور ناشتا سفارش شده است.

هرچند امام رضا علیه السلام کرفس را نوعی سبزی مفید برشمرده و فرموده اند: کرفس را بخورید و بدانید هیچ جنبنده و چهارپایی نیست مگر اینکه بدن خود را به آن می مالد و خود را به آن مداوا می کند اما برای این ماه اجتناب از برخی سبزیجات مانند : کرفس، نعناع و تره تیزک (شاهی) را گوشزد کرده اند.

 
میوه سیب در بدن معجزه می کند PDF چاپ نامه الکترونیک
سه شنبه ۳۰ مهر ۱۳۹۲ ساعت ۰۸:۳۶

خیلی‌ها از خواص معجزه‌آسای سیب خبر ندارند غافل از اینکه سیب به تنهایی بسیاری از ویتامین‌ها و مواد لازم بدن را تأمین می‌کند و به فعالیت‌های فکری نویسندگان و دانشگاهیان کمک می‌کند.

به گزارش فرهنگ نیوز ، در مورد خواص سیب به عنوان یکی از میوه‌هایی که در همه فصول در دسترس است، خاطرنشان کرد: سیب دارای ویتامین‌های A,B,C است که در بهبود سرماخوردگی و طراوت و شادابی پوست نقش اساسی دارد.

وی افزود: اغلب متخصصان تغذیه و رژیم درمانی سیب را جزو رژیم‌های غذایی قرار می‌دهند چرا که اسید سیتریک موجود در سیب برای هضم مواد غذایی و دفع سموم بسیار مؤثر است. همچنین پتاسیم موجود در سیب اوره و اسید اوریک را دفع می‌کند و معمولاً برای بیماران کبدی و آنهایی که دچار رماتیسم و نقرس هستند خوردن 2 تا 3 عدد سیب در روز توصیه می‌شود.

فرجی با تأکید بر اینکه اغلب افراد دچار کمبود ویتامین B هستند، افزود: این ویتامین به وفور در سیب وجود دارد و تنها کافی است روزانه 2 تا 3 عدد سیب در سبد غذایی هر فرد قرار گیرد.

این متخصص تغذیه گفت: افرادی مانند نویسندگان، اساتید دانشگاه و آنهایی که کارهای فکری انجام می‌دهند بهتر است، سیب را در دستور غذایی خود قرار دهند چرا که انرژی مورد نیاز مغز را به تنهایی تا حد زیادی تأمین می‌کند.

عضو انجمن علمی تغذیه ایران به این نکته اشاره کرد که حتی بیماران دیابتی نیز می‌توانند در حد متعادلی به شرط آنکه زیاده‌روی نکنند سیب مصرف کنند.

فرجی گفت: بهتر است سیب به دلیل وجود فیبر و خاصیت پاک‌کنندگی روده‌ها به طور کامل به همراه پوست مصرف شود چرا که آب سیب به اندازه خود میوه سیب خواص کامل را ندارد.

این متخصص تغذیه به خانواده‌ها توصیه کرد: سیب را به عنوان یک ماده غذایی کامل به صورت رنده شده برای افراد سالمند در خانواده تهیه کنند چرا که علاوه بر رفع یبوست انرژی و ویتامین‌های لازم را به بدن می‌رساند.

 

 
خواص فوق العاده زغال‌اخته و انار PDF چاپ نامه الکترونیک
سه شنبه ۱۹ شهریور ۱۳۹۲ ساعت ۰۴:۵۵

 

گر می‌خواهید کمی بیشتر با خواص این دو میوه‌ی خوش‌رنگ آشنا شوید و یا مروری بر آن داشته باشید مطالعه‌ی این مطلب را از دست ندهید.
به گزارش فرهنگ نیوز، به محض اینکه اولین انار فصل به دستتان رسید آن را پوست کنده و دانه کنید و نصف آن را داخل سالاد ناهارتان بریزید. با همین کار ساده ۱۴ درصد نیاز روزانه‌ی خود به ویتامین k را تامین کرده‌اید. باید بدانید که کمبود ویتامین K در بدن می‌تواند باعث افزایش آرتروز در دست‌ها و زانوها شود. پس تا می‌توانید از خواص فوق‌العاده‌ی این دانه‌های یاقوت استفاده کنید.
زغال‌اخته و انار : سرخ‌پوشانِ پرخاصیت
انار و زغال اخته
زغال‌اخته و انار، سرشار از آنتی‌اکسیدان‌های فوق‌العاده‌ای‌ هستند که با بیماری‌ها مقابله می‌کنند و سلامت شما را بالا می‌برند. اگر می‌خواهید کمی بیشتر با خواص این دو میوه‌ی خوش‌رنگ آشنا شوید مطالعه‌ی این مطلب را از دست ندهید.

این روزها پا در هر میوه فروشی یا بازار میوه و تره باری که بگذارید با دانه‌های کوچک و خوش‌رنگ زغال‌اخته مواجه خواهید شد. باید بدانید که زغال‌اخته و انار، این یاران سرخ‌پوش، سرشار از آنتی‌اکسیدان‌های فوق‌العاده‌ای‌ هستند که با بیماری‌ها مقابله می‌کنند و سلامت شما را بالا می‌برند.
اگر می‌خواهید کمی بیشتر با خواص این دو میوه‌ی خوش‌رنگ آشنا شوید و یا مروری بر آن داشته باشید مطالعه‌ی این مطلب را از دست ندهید.

دو یار سرخ‌پوش: برای تقویت مفاصل شما
به محض اینکه اولین انار فصل به دستتان رسید آن را پوست کنده و دانه کنید و نصف آن را داخل سالاد ناهارتان بریزید. با همین کار ساده ۱۴ درصد نیاز روزانه‌ی خود به ویتامین k را تامین کرده‌اید. باید بدانید که کمبود ویتامین K در بدن می‌تواند باعث افزایش آرتروز در دست‌ها و زانوها شود. پس تا می‌توانید از خواص فوق‌العاده‌ی این دانه‌های یاقوت استفاده کنید.

دو یار سرخ‌پوش: برای افزایش کلسترول خوب خون
حتماً می‌دانید که دو نوع کلسترول داریم: کلسترول بد و کلسترول خوب. کلسترول بد همانی است که مدام تکرار می‌کنیم باید میزان آن را کاهش دهید. اما هر چه کلسترول خوب خونتان بالا باشد به نفع قلب و عروقتان خواهد بود. اگر دنبال یک دلیل منطقی برای نوشیدن آب زغال‌اخته هستید همین بالا بردن میزان کلسترول خوب خون بهترین دلیل است. نتایج پژوهش‌ها نشان می‌دهد افرادی که کلسترول خونشان بالاست با نوشیدن روزانه سه فنجان (۷۵۰ میلی‌لیتر) آب زغال‌اخته می‌توانند میزان کلسترول HDL یا همان کلسترول خوب خون خود را بالا ببرند.
ترکیبی در زغال‌اخته وجود دارد که از متاستاز یعنی تکثیر سلول‌های سرطانی در بخش‌های دیگر بدن جلوگیری می‌کند. علاوه بر این نتایج یک پژوهش جدید که در فرانسه انجام شده حاکی از آن است که پروآنتوسیانیدین موجود در زغال‌اخته قدرت سلول‌های سرطانی پروستات را کاهش می‌دهد
دو یار سرخ‌پوش: برای مقابله با عفونت‌های ادراری
معمولاً خانم‌ها بیشتر از عفونت‌های ادراری رنج می‌برند. اگر شما هم جزو ۱۱ درصد خانم‌هایی هستید که حداقل یک بار در سال با این مشکل روبه رو می‌شوند بهتر است بدانید که خواص آب زغال‌اخته درمان مشکلتان است. محققان آمریکایی معتقدند که این آب میوه‌ی قرمز خوش‌رنگ در مرحله‌ی اول از تکثیر باکتری ای.کولای که به جداره‌های مجاری ادرار می‌چسبد و باعث این عفونت می‌شود جلوگیری می‌کند. در مرحل دوم نیز به بدن کمک می‌کند تا به طور طبیعی از طریق دفع از شر این باکتری‌ها خلاص شود. اما باید بدانید که در صورت عفونت‌های جدی و شدید کاری از دست آب زغال‌اخته بر نمی‌آید و اگر تصور می‌کنید که عفونتتان شدید است حتماً به پزشک مراجعه کنید.
انار
دو یار سرخ‌پوش: دوست دندان‌های شما
نتایج پژوهش‌های آمریکایی نشان می‌دهد افراد بزرگ‌سالی که روزانه سه مرتبه و به مدت چهار هفته دهانشان را با عصاره‌ی انار شستشو می‌دهند خطر بروز ورم لثه را کاهش می‌دهند. ورم لثه التهابی است که لثه‌ها را مبتلا می‌کند و ناخوشایند است. پس علاوه بر خوردن انار و استفاده از خواص بی‌شمار آن می‌توانید سلامت دهان و دندان‌هایتان را نیز به دست این یاقوت‌های قرمز بسپارید.
دو یار سرخ‌پوش: برای مقابله با سلول‌های سرطان‌زا
محققان دانشگاه ماساچوست به این نتیجه رسیده‌اند ترکیبی در زغال‌اخته وجود دارد که از متاستاز یعنی تکثیر سلول‌های سرطانی در بخش‌های دیگر بدن جلوگیری می‌کند. علاوه بر این نتایج یک پژوهش جدید که در فرانسه انجام شده حاکی از آن است که پروآنتوسیانیدین موجود در زغال‌اخته قدرت سلول‌های سرطانی پروستات را کاهش می‌دهد.
دو یار سرخ‌پوش: رفیق قلب نازنین شما
حیف قلبتان نیست که اجازه دهید با فشارخون بالا دچار زحمت شود و خدای نکرده سکته کنید! حتماً می‌دانید که فشارخون بالا یکی از عواملی است که خطر بیماری‌های قلبی عروقی را بالا می‌برد. بر اساس نتایج پژوهش‌های متعدد، فشارخون سیستولیک در بیمارانی که دچار سفتی عروق هستند و به مدت یک سال به طور مرتب آب انار نوشیده‌اند به میزان ۱۲ درصد کاهش یافته است.  به عقیده‌ی محققان پولیفنول‌های موجود در انار که آنتی‌اکسیدان‌های بسیار قوی محسوب می‌شوند چنین خاصیتی دارند و شما را از بیماری‌های قلبی عروقی دور می‌کنند.

 

 

 
آداب افطار PDF چاپ نامه الکترونیک
پنجشنبه ۲۰ تیر ۱۳۹۲ ساعت ۰۵:۵۲

آداب افطار

در ماه پر برکت رمضان، لحظات انسان ارزشمند است، در این ماه، هر لحظه انسان در آغوش پر لطف و رحمت خداوند است، به همین دلیل با رعایت نکاتی چند، می تواند بهره مندی خود را از این ایام خاص، بیشتر نماید.

 

هنگام افطار و لحظه باز کردن روزه، آن هم روزه ای که به امر پروردگار گرفته بودیم، یکی از قشنگترین لحظات محسوب می شود، و آداب فراوانی برای افطار آورده شده، که در اینجا به برخی از آنها اشاره می گردد.

 

مقدم داشتن نماز مغرب بر افطار.

امام صادق(علیه السلام) می فرمایند: مستحب است، روزه دار اگر توانایی دارد، ابتداء، قبل از افطار نمازش را بخواند. (وسائل 10/150).

امام باقر (علیه السلام) فرمودند: اگر میل تو به افطار و غذا خوردن، تو را از نماز باز می دارد، ابتدا افطار کن، تا دور شود از تو وسوسه های نفس ملامت گر. (و هنگام نماز با فراغ بال و آرامش نماز بخوانی).

امام باقر (علیه السلام) فرمودند: در ماه رمضان، ابتدا نماز بخوان، سپس افطار کن، مگر با گروهی باشی، که آنها منتظر افطارند. ( یعنی: اگر آنها ابتدا افطار می کنند، تو با آنها مخالفت نکن).

بر این اساس، استحباب خواندن نماز قبل از افطار، دو مورد استثنا دارد، طاقت و صبر نداشتن روزه دار، و وقتی گروهی منتظر ما باشند.

هر مۆمنی برادر مۆمن خود را شبی از ماه رمضان افطاری دهد، خداوند برای او پاداش آزاد کردن سی بنده مۆمن در راه خدا را، می نویسد و در برابر هر کدام، (مهمانان افطاری) دعایی مستجاب را نیز دارد

دعای هنگام افطار

امام رضا (علیه السلام) می فرمایند: هر کس هنگام افطارش، بگوید: اللهم لک صمنا بتوفیقک و علی رزقک افطرنا بامرک فتقبله منا و اغفر لنا انک انت الغفور الرحیم.

خداوند، آنچه را از نقص و زیان، بر روزه اش وارد ساخته، می بخشاید. (بحار الانوار 93/312).

دعاهای دیگری در این باب، در مفاتیح آمده است.

 

گفتن ذکر لا اله الا الله

امام صادق (علیه السلام) فرمودند: هر کس روزه خود را با کلام صالح و عمل صالح به پایان رساند، خداوند، روزه او  را قبول می فرماید.

گفته شد: ای پسر رسول خدا، کلام صالح چیست؟ فرمود: شهادت به کلمه لا اله الا الله و عمل صالح خارج کردن فطریه از مال خویش است. (امالی صدوق 34)

4- افطار کردن با:

الف- خرما:

 

پیامبر اعظم (صلی الله علیه و اله) فرمودند: کسی که با خرمای حلال افطار کند، ثواب نماز وی، چهار صد برابر خواهد شد.

امام صادق (علیه السلام) فرمودند: پیامبر اکرم (صلی الله علیه وآله) با اولین چیزی که افطار می فرمود، در زمانی که رطب یافت می شد، با رطب و در زمانی که خرما بود، با خرما. (محاسن / 531)

نقل شده پیامبر(صلی الله علیه و آله) با خرما افطار می نمود و هرگاه شکر نیز می‌یافت، با آن افطار می‌کردند و نقل شده پیامبر(صلی الله علیه وآله) با شیرینی افطار می‌کرد و اگر چیز شیرینی نمی‌یافت، با آب گرم افطار می‌کردند.

- آب:

امام صادق(علیه السلام) فرمود: افطار کردن با آب، گناه قلب را می شوید.

جابر بن عبدالله گوید: شنیدم امام باقر(علیه السلام) می فرمود: رسول خدا(صلی الله علیه وآله) با دو سیاهی افطار می کرد، گفتم: رحمت خدا بر شما باد، آن دو چه بودند؟ فرمود: خرما و آب، کشمش (سیاه) و آب، و با همین دو چیز نیز سحری می خوردند.(وسائل 10 / 145)

به همین جهت آب گرم با شکر یا نبات، توصیه می شود.

پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله) فرمود: آب گرم کبد و معده انسان را پاک، و دهان را خوشبو می کند، دندانها و حدقه چشم را قوت می بخشد، دید چشم را زیاد و گناهان را می شوید، رگهای هیجان آور را تسکین می بخشد، و درد سر را از بین می برد. (مکارم الاخلاق 27).

امام صادق (علیه السلام) فرمودند: پیامبر اکرم (صل الله علیه واله) با اولین چیزی که افطار می فرمود، در زمانی که رطب یافت می شد، با رطب و در زمانی که خرما بود، با خرما

شیر:

انس بن مالک گوید: رسول خدا (صلی الله علیه و آله) نوشیدنی داشت که با آن افطار می کرد و نوشیدنیی نیز برای سحر داشت و چه بسا این دو یکی بود، شیر و یا نان یماث (حل شده) . (مکارم الاخلاق 33)

 

خواندن سوره قدر هنگام افطار

امام زین العابدین(علیه السلام) فرمود: هر کس سوره قدر را هنگام افطار و سحرش(قبل از افطار و قبل از خوردن سحری) بخواند، بین سحر و افطار (هنگام روز) ثواب کسی را دارد که، در راه خدا، در خون خود غوطه ور باشد. ( وسائل 10 / 149)

 

گفتن بسم الله و دعا کردن

امام موسی بن جعفر (علیه السلام) از پدران بزرگوارش(علیهم السلام) نقل فرمود: برای روزه دار، هنگام افطارش، یک دعای مستجاب است. پس وقتی اولین لقمه را برداشتی، بگو: بسم الله یا واسع المغفره اغفر لی.

در جای دیگر می فرماید: هر کس موقع افطار کردن، بگوید: بسم الله الرحمن الرحیم، خداوند گناهان او را می آمرزد.

 

فضیلت افطاری دادن

امام صادق (علیه السلام) می فرمایند:

هر مۆمنی برادر مۆمن خود را شبی از ماه رمضان افطاری دهد، خداوند برای او پاداش آزاد کردن سی بنده مۆمن در راه خدا را می نویسد و در برابر هر کدام، (مهمانان افطاری) دعایی مستجاب را نیز دارد.

افطاری دادن به مۆمنان، باعث بخشش گناهان، زیاد شدن روزی، آزاد کردن برده و خداوند، اجر روزه داران افطاری داده شده را، به او می دهد، بی آنکه از ثواب آنها کم کند.

 

 
<< ابتدا < قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 بعدی > انتها >>

صفحه 6 از 10

نظرسنجی

شما از جوملا چه استفاده ای می کنید؟
 

آمار سایت

OS : Linux s
PHP : 5.6.20
MySQL : 5.5.31
زمان : ۱۹:۲۰
ذخیره سازی : غیرفعال
GZIP : غیرفعال
اعضا : 9017
محتوا : 1899
پیوندها : 6
بازدیدهای محتوا : 1390485

نظرسنجی

نظر شما در رابطه با اطلاع رسانی سایت چیست ؟

خوب - 0%
متوسط - 0%
ضعیف - 100%

تعداد آرا: 1
The voting for this poll has ended on: 11 آبان 1391 - 09:35

ماژول اسکرول جوملا